+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Pension Vyhlídka Recenzje

Ocena hotelu

73%
Dobrze

by 15 reviews

  • Personel

    83%
  • Czystość

    75%
  • Wyposażenie

    74%
  • Komfort

    63%
  • Cena

    75%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • grupa przyjaciół
Sortuj według:
Show:

Luděk

para, 17.4.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 16.3.2017

Čeština

  • Cena ogólna
50 %
  • Ve čtyřlůžkovém apartmánu není možné připravit ani čaj či kávu, chybí alespoň varná konvice, hrnečky, talířky, příbory. Dle mého názoru pro zimní pobyty nevhodné, není možné uložit lyže, usučit boty, pověsit mokré lyžařské oblečení.

Personál
6
Služby
0
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
6
Pension Vyhlídka replied to this review.
Lyžárna je k dispozici. Máme ubytování bez kuchyněk.Kdyby chtěl klient konvici tak to zařídíme. Jinak restaurace je otevřena podle potřeb hostů. Dosta mne to mrzí.

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 23.2.2017

Čeština

  • Cena ogólna
60 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonim

rodzina z małym dzieckiem, 5.2.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
64 %
  • Personál byl velice příjemný.

  • Bydleli jsme v chatičkách a koupelna byla tedy děs a běs. Ošklivá a špinavá.....Postele byli sice staré,ale čisté.

Personál
10
Služby
4
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Ivan Loew

para, 11.9.2016

Praha Česká republika

  • Cena ogólna
84 %
  • Je to skutečně objekt na výhlídce, často tomu název neodpovída, ale tady dokonale.

  • Jsou to v Čechách vždy jen takové zbytečné drobnosti, které by nebyl problém odstranit ale to není problém jen tohoto podniku ale většiny (hlučný větrák, slabá žárovka, žádný háček v koupelně a pod.) Trochu vadilo, že výběr jídla k večeřím u polopenze zřejmě závisel na tom, kolik lidí přišlo na oběd a co pak zbylo navečeři.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Jan Majer

podróżujący w pojedynkę, 10.9.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
64 %
  • Dobre jidlo.

Personál
6
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Patrik

rodzina z małym dzieckiem, 5.9.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Pension Vyhlídka replied to this review.
OCEŇUJI SPRAVEDLIVÉ HODNOCENÍ. POUČÍME SE ,ABY I HODNOCENÍ POD 9 SE ZLEPŠILO. VĚŘTE ZA 3 MĚSÍCE TO JIŽ MAJÍ DOST ZAMĚSTNANCI I ČLENOVÉ RODINY . PŘESTO PÉČE O HOSTA JE NAŠÍM KRÉDEM.
MAJITEL

Nicole

dorośli, 2.9.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
76 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
6
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Michal

rodzina z małym dzieckiem, 28.8.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
80 %
  • Měli jsme chatku, uvnitř plně dostačující, prostorné, pouze venkovní sezení (stolek a 2 židle) je třeba již vyměnit, na stolek se nedalo nic postavit.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 6.8.2016

Čeština

  • Cena ogólna
68 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Josef Němec

para, 6.8.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 4.8.2016

Čeština

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Vlasta

rodzina ze starszym dzieckiem, 29.7.2016

Jihlava Česká republika

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 28.7.2016

Čeština

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 23.7.2016

Čeština

  • Cena ogólna
44 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
6
Služby
4
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
4
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.