+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Pension Vyhlídka Bewertungen

Hotelbewertung

73%
Gut

by 15 reviews

  • Personal

    83%
  • Sauberkeit

    75%
  • Ausstattung

    74%
  • Komfort

    63%
  • Preis-leistungverhältnis

    75%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
  • Gruppe von Freunden
Sortieren nach:
Show:

Luděk

Älteres Paar, 17.4.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 16.3.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
50 %
  • Ve čtyřlůžkovém apartmánu není možné připravit ani čaj či kávu, chybí alespoň varná konvice, hrnečky, talířky, příbory. Dle mého názoru pro zimní pobyty nevhodné, není možné uložit lyže, usučit boty, pověsit mokré lyžařské oblečení.

Personál
6
Služby
0
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
6
Pension Vyhlídka replied to this review.
Lyžárna je k dispozici. Máme ubytování bez kuchyněk.Kdyby chtěl klient konvici tak to zařídíme. Jinak restaurace je otevřena podle potřeb hostů. Dosta mne to mrzí.

Anonymus

Einzelreisende, 23.2.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
60 %

(Ohne Text Stern)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonymus

Familie mit kleinen Kindern, 5.2.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
64 %
  • Personál byl velice příjemný.

  • Bydleli jsme v chatičkách a koupelna byla tedy děs a běs. Ošklivá a špinavá.....Postele byli sice staré,ale čisté.

Personál
10
Služby
4
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Ivan Loew

Älteres Paar, 11.9.2016

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Je to skutečně objekt na výhlídce, často tomu název neodpovída, ale tady dokonale.

  • Jsou to v Čechách vždy jen takové zbytečné drobnosti, které by nebyl problém odstranit ale to není problém jen tohoto podniku ale většiny (hlučný větrák, slabá žárovka, žádný háček v koupelně a pod.) Trochu vadilo, že výběr jídla k večeřím u polopenze zřejmě závisel na tom, kolik lidí přišlo na oběd a co pak zbylo navečeři.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Jan Majer

Einzelreisende, 10.9.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
64 %
  • Dobre jidlo.

Personál
6
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Patrik

Familie mit kleinen Kindern, 5.9.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Pension Vyhlídka replied to this review.
OCEŇUJI SPRAVEDLIVÉ HODNOCENÍ. POUČÍME SE ,ABY I HODNOCENÍ POD 9 SE ZLEPŠILO. VĚŘTE ZA 3 MĚSÍCE TO JIŽ MAJÍ DOST ZAMĚSTNANCI I ČLENOVÉ RODINY . PŘESTO PÉČE O HOSTA JE NAŠÍM KRÉDEM.
MAJITEL

Nicole

Junges Paar, 2.9.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
76 %

(Ohne Text Stern)

Personál
6
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Michal

Familie mit kleinen Kindern, 28.8.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Měli jsme chatku, uvnitř plně dostačující, prostorné, pouze venkovní sezení (stolek a 2 židle) je třeba již vyměnit, na stolek se nedalo nic postavit.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 6.8.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
68 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Josef Němec

Älteres Paar, 6.8.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 4.8.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Vlasta

Familie mit Kindern, 29.7.2016

Jihlava Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 28.7.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 23.7.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
44 %

(Ohne Text Stern)

Personál
6
Služby
4
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
4
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.