+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Pension Vyhlídka Reviews

Hotel ratings

73%
Good

by 15 reviews

  • Staff

    83%
  • Cleanliness

    75%
  • Equipment

    74%
  • Comfort

    63%
  • Value for money

    75%
Show reviews written by:
  • other group
  • group of friends
Sort by:
Show:

Luděk

mature couple, 17.4.2017

Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 16.3.2017

Čeština

  • Overall rating
50 %
  • Ve čtyřlůžkovém apartmánu není možné připravit ani čaj či kávu, chybí alespoň varná konvice, hrnečky, talířky, příbory. Dle mého názoru pro zimní pobyty nevhodné, není možné uložit lyže, usučit boty, pověsit mokré lyžařské oblečení.

Personál
6
Služby
0
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
6
Pension Vyhlídka replied to this review.
Lyžárna je k dispozici. Máme ubytování bez kuchyněk.Kdyby chtěl klient konvici tak to zařídíme. Jinak restaurace je otevřena podle potřeb hostů. Dosta mne to mrzí.

Anonym

single traveler, 23.2.2017

Čeština

  • Overall rating
60 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

family with young children, 5.2.2017

Česká republika

  • Overall rating
64 %
  • Personál byl velice příjemný.

  • Bydleli jsme v chatičkách a koupelna byla tedy děs a běs. Ošklivá a špinavá.....Postele byli sice staré,ale čisté.

Personál
10
Služby
4
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Ivan Loew

mature couple, 11.9.2016

Praha Česká republika

  • Overall rating
84 %
  • Je to skutečně objekt na výhlídce, často tomu název neodpovída, ale tady dokonale.

  • Jsou to v Čechách vždy jen takové zbytečné drobnosti, které by nebyl problém odstranit ale to není problém jen tohoto podniku ale většiny (hlučný větrák, slabá žárovka, žádný háček v koupelně a pod.) Trochu vadilo, že výběr jídla k večeřím u polopenze zřejmě závisel na tom, kolik lidí přišlo na oběd a co pak zbylo navečeři.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Jan Majer

single traveler, 10.9.2016

Česká republika

  • Overall rating
64 %
  • Dobre jidlo.

Personál
6
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Patrik

family with young children, 5.9.2016

Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Pension Vyhlídka replied to this review.
OCEŇUJI SPRAVEDLIVÉ HODNOCENÍ. POUČÍME SE ,ABY I HODNOCENÍ POD 9 SE ZLEPŠILO. VĚŘTE ZA 3 MĚSÍCE TO JIŽ MAJÍ DOST ZAMĚSTNANCI I ČLENOVÉ RODINY . PŘESTO PÉČE O HOSTA JE NAŠÍM KRÉDEM.
MAJITEL

Nicole

young couple, 2.9.2016

Česká republika

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Michal

family with young children, 28.8.2016

Česká republika

  • Overall rating
80 %
  • Měli jsme chatku, uvnitř plně dostačující, prostorné, pouze venkovní sezení (stolek a 2 židle) je třeba již vyměnit, na stolek se nedalo nic postavit.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 6.8.2016

Čeština

  • Overall rating
68 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Josef Němec

mature couple, 6.8.2016

Česká republika

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 4.8.2016

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Vlasta

family with older children, 29.7.2016

Jihlava Česká republika

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 28.7.2016

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 23.7.2016

Čeština

  • Overall rating
44 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
4
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
4
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.